Huomenna tulee viikko, kun hirvenpyynti alkoi. Lähdin heti lauataina metsään isäni ja Valtin kanssa. Valtti löysi hirven toisella hakulenkillä ja alkoi haukkua. Valtti kerkesi haukkua noin 2h ,kunnes minä pääsin isän kanssa haukulle ja ammuttiin hirveä huonolla menestyksellä, eli ohi.

Sunnuntaina aamusta lähdettiin Woltin kanssa, sieltä tultiin kuitenkin haikeana, eli Woltti satutti jalkansa. Woltti on aina ollu mulle semmonen oma pikkunen, siksi sen kipu koski minua niin paljon.

Me vietiin Woltti kotiin, silloin tuli puhelu, hirvi on menny tien yli. Me otettiin Valtti metään, koska Valtti ei ollut edeltävänä päivänä rasistunut niin se sai lähteä töihin. Valtti löysi hirven ja rupesi hakkumaan ,vaikka hirvi oli vauhko. Pääsimme ampumapaikalle,mutta ei osunut.  Valtti oli sitkas ja seurasi hirveä kuitenki noin 35km. :)

Tiistaina tulin kipeäksi. Isä kohdisti kiväärit uudelleen. Woltin tassu oli edelleen kipeä.

Keskiviikkona isä meni Valtin kanssa mettään. Hirvi löytyi ja jäi haukkuun heti. Hirvi varmaa totesi :'' Voihan v*tt* '', kun huomasi että sai osuman. Valtille syksyn eka kaato. :)

Torstaina isä vei Valtin metsään, mutta isällä oli meno, eli Valtti jäi isän tutun vastuulle. Hirvet Valtti löysi ja alkoi haukkua. Valtille ammuttiin toinen hirvi tälle vuodelle. :) 

Sunnuntaina uudelleen. :) 

Hyvää viikonloppua